Europris driver et lavpriskonsept innen bransjedefinisjonen bredt vareutvalg. Europris har butikker over hele Norges land, fra Hammerfest i nord til Mandal i sør. For å tilrettelegge for en effektiv butikkdrift, driver vi et engros-/sentrallager som distribuerer varene til Europris. Både sentrallager og hovedkontor ligger i Fredrikstad. Europris åpnet sin første butikk i 1992. I dag er butikkdriften bygd opp av både franchise- og egeneide butikker. Europris har som mål å tilby alle våre kunder et bredt utvalg av varer med høy kvalitet til de laveste priser.

Europris er en butikkjede med over 200 lavprisbutikker i Norge, men planlegger å ha etablert over 250 butikker i Norge i løpet av 2015. Europris tilbyr et stort og spennende utvalg innen dagligvarer, jernvarer, gaveartikler, pyntegjenstander, kjøkkenutstyr, tekstiler, leker m.m. Foruten egne merkevarer selger Europris også kjente merkevarer.

Europris-konseptet går ut på: Alltid lave priser, et stort utvalg, spennende produktutvalg og god service. Dersom kvaliteten på varen ikke står til forventningene, kan kunden returnere varen og få pengene tilbake. Det vil alltid lønne seg å sjekke prisene hos Europris.

Kundeløfte: du får mer tid og penger til overs.

 

Europris-liten-logo